fbpx

header

Sajam knjiga, ipak, u Beogradu pre praznika

Minule dve godine donele su nam pregršt ustručavanja. Prethodna dva Međunarodna sajma knjiga, koji je trebalo ove godine da proslavi 65. godina postojanja, nisu održana.

 

Ostao je žal za kvalitetnom manifestacijom, dobrom knjigom i grajom ljudi koji su se našli u isto vreme na istom mestu, zbog ljubavi prema dobroj knjizi.

Ipak, novogodišnja euforija donela je još nešto dobro, a to je Sajam knjiga koji će se od od petka, 17. do nedelje 26. decembra u hali 2, pod sloganom „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu”, prodajna manifestacija u čijem središtu se nalaze knjige i čitaoci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Simic (@globe1506)

 

Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, organizatori su odlučili da sačuvaju tradiciju i čitaocima pruže mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima.

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište