fbpx

header

„Healing Through Words“ – Nova knjiga Rupi Kaur

Healing-Through-Words-Rupi-Kaur-2022

Dugo iščekivana knjiga spisateljice Rupi Kaur napokon će se pojaviti na policama knjižara. Knjiga „Healing Through Words“ dostupna je u pretprodaji.

 

Autorka knjige „mleko i med“ rekla je da je njena četvrta knjiga za svakoga ko želi da se oseća povezanije sa sobom.

 

– Pisanje je tako pristupačno i terapeutsko sredstvo za brigu o sebi. Pomoglo mi je da prevaziđem najbolnije životne izazove. Godinama ste pitali kako pišem, pronalazim inspiraciju, prevazilazim blokadu pisaca i postajem kreativna. U „Healing Through Words“ delim sve svoje tajne. Sa preko 65 vođenih vežbi pisanja zasnovanih na temama „mleko i med“, poslaće vas na beskrajno putovanje samoistraživanja – napisala je Kaur na svom Instragramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rupi kaur (@rupikaur_)

 

Kaur je u intervjuu za „Entertainment Weekly“ rekla da nije ni razmišljala da će biti pisac. Zato je imala problem koji je rešila tako što je napisala još jedno delo. „Healing Through Words“ je serija edukativnih interaktivnih vežbi koja piscima pomaže da se zaleče kroz sopstveno pisanje.

 

Spisateljica poziva čitatelje da duboko zakorače i upoznaju svoje emocije, bilo da je to ljubav, da vas je neko povredio, da ste se slomili ili ste u procesu lečenja.

 

Kaur kaže da ne postoji pravilo kako da neko piše knjigu, već samo sedite i krenite. Čitajte i vežbajte su njeni saveti, ali ne na silu jer sve mora da ide prirodnim tokom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rupi kaur (@rupikaur_)

 

Na pitanje koje je značenje iza ilustracije na novoj knjizi, koju je ona dizajnirala, nadovezala se na pesmu iz druge knjige. U pitanju je „home body“ knjiga, a pesma na koju se dovezala govori o nama kao bićima i radu na sebi. Rupi Kaur se trudila da dočara koliko je važno biti prisutan u sadašnjem trenutku i uživanjima koje donosi. Ta poema, iz „home body“, bila je zvezda vodilja da napiše najnoviju knjigu. Ilustracija je takva da se povezuje sa ostalim knjigama.

 

„Healing Through Words“ je vodič i čuvar koji nadgleda sve ostale kolekcije poezije, kaže Kaur. Na svom Instagramu je objavila da se 24. jula očekuje live radionica koja je zasnovana na novoj knjizi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rupi kaur (@rupikaur_)

 

A mi željno iščekujemo prevod i ove nove knjige na srpski jezik da zaronimo opet u pisane reči Rupi Kaur. Na engleskom jeziku će se naći u prodaji 27. septembra, a do tad je u pretprodaji na njenom sajtu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište