fbpx

header

Obeležavamo 100 godina od rođenja Dobrice Ćosića

dobrica-cosic-rebelgrade

Tribina povodom stotinu godina od rođenja našeg čuvenog pisca, Dobrice Ćosića, biće održana u četvrtak –  23. decembra od 18h u knjižari Delfi SKC. Govoriće pisci Vladimir Kecmanović i Marko Krstić, reditelj Aleksandar Mandić, kao i glumac i producent Goran Šušljik.

Pored tribine na kojoj će se ugledni članovi kulturnog života Srbije osvrnuti na stvaralački opus ovog velikana, Laguna je organizovala i Nedelju knjiga Dobrice Ćosića, kako bi se na adekvatan način obeležila stota godina od njegovog rođenja.

Najznačajnije knjige celokupnog književnog dela i zaostavštine Dobrice Ćosića možete čitati u Laguninim izdanjima. Među njima su: četvorotomni roman „Vreme smrti“, dela nagrađena Ninovom nagradom, trilogiju „Vreme zla“ koja je od nedavno i ekranizovana, „Dvanaest portreta“ o važnim piscima, antiutopijski roman „Bajka“ i svojevrsni Ćosićev književni testament „U tuđem veku II“.

Spremite se za popodne ispunjeno kulturom, umetnošću i stvaralaštvom koje će se sasvim sigurno prenositi i na buduće generacije – dobrodošli u Delfi SKC!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laguna (@laguna_knjige)

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište