fbpx

header

Bosiljka Ostojić predstavlja pesnički prvenac u KC Gradu

o ljubavi i ćuitanju

Da među mladim ljudima pisana reč nije iščezla, a naročito kada je poezija u pitanju, svedoči Bosiljka Ostojić, koja predstavlja svoj pesnički prvenac.

 

Promocija „Još par reči o ćutanju“ mlade autorke održaće se 25. maja od 19h u KC Gradu. Posetioci promocije imaće priliku da prisustvuju čitanju stihova o ćutanju i ljubavi.

 

„Simbolično, na nekada proslavljan Dan mladosti, biće ispromovisana ova zbirka čija je glavna tema ljubav, paradoksalno iskazana kroz tišinu i ćutanje. Tišina je često od buke jača i zato je važno da je oslušnemo bar na trenutak“, poručuje Bosiljka Ostojić i dodaje:

 

 

„Da li ste nekada osluškivali tišinu i čuli ćutanje? Da li znate kako se od tuge ćuti? Da li postoji lepa patnja? Možda se odgovori kriju u poeziji i otćutanoj ljubavi“, kaže autorka i poziva sve ljubitelje poezije da veče provedu slušajući stihove o tišini i ćutanju.

 

 

Na promociji zbirke u izdanju Književne omladine Srbije osim autorke govoriće i njeni recenzenti Danijela Kvas i Boris Tanović, a veče će upotpuniti stihovi ispraćeni zvucima gitare Nebojše Radovanovića.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište