fbpx

header

„Knjiga ljubavi“ – Kako se različitosti privlače?

film-knjiga-ljubavi-2022

U kojim situacijama ste naučili da se suprotnosti privlače, da li verujete u sličnosti ili razlike u ljubavi, koja je vaša priča? Bioskopi su mesto gde možemo da se relaksiramo, učimo o životu i ljubavi, čemu nas uči nova meksičko-engleska komedija „Knjiga ljubavi“ sasvim neobične ljubavne priče, koju beogradska publika od četvrtka, 3. februara, može gledati u domaćim bioskopima.

 

Na samom početku filma mladi nadobudni pisac Henri saznaje da negov poslednji roman doživljava potpuni brodolom u Velikoj Britaniji, ali ubrzu doznaje da je njegova knjiga aspsolutni hit na drugom kraju sveta, u Meksiku, gde ubrzo odlazi.

 

Odmah po dolasku shvata da je vrlo simpatična Meksikanka Marija, koja radi kao konobarica kako bi zaradila za svoje parče hleba, preverala Henrijevo delo kao vrlo erotski roman.

 

Ipak, Henrijev izdavač zahteva od njega da krene sa Marijom na promotivnu turneju gde pisac shvata koliko je popularan u Meksiku, ali i zaključuje da se suprotnosti privlače.

 

Protagonisti filma „Knjiga ljubavi“ koji je režirala Analeine Cal y Mayor su: Sam Claflin, Verónica Echegui, Antonia Clarke, Horacio Garcia Rojas, Giovani Florido, Melissa Pino.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Knjiga ljubavi“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište