fbpx

header

“Sun” – o klimatskim promenama u Kuli Cetinjskoj

Izložba "Sun"

Izložba “Sun” posvećene klimatskoj krizi biće otvorena u ponedeljak, 1. avgusta, u 19 sati, u Kuli Cetinjskoj.

 

Cilj postvake u ovom umetničkom prostoru je podizanje svesti o ekološkoj i klimatskoj krizi. Izložbu čine radovi više od deset izlagača među kojima su afirmisani umetnici poput Ivana Kočića, ali i aspirativni mladi i studenti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kula (@kula_cetinjska)

Istog dana povodom izložbe “Sun” održaće se i konferencija za novinare na kojoj će govoriti Nina Marić iz “Sun inicijative”, Mina Mirić koordinatorka projekta “Na mladima klima ostaje” i Natalija Stanković ispred “WWF Adria”.

 

Inicijativu SUN čine troje mladih iz Beograda nastala u okviru WWF-ovog programa „Na mladima klima ostaje”, sa ciljem da kroz umetnost kao jedan od najjačih pokretača emocija skrene pažnja na problem klimatske krize i stvori lična povezanost sa istim kod posetilaca koji će pre svega doći da uživaju u domaćoj umetničkoj sceni.

 

Na mladima klima ostaje” je projekat koji u Srbiji sprovodi WWF sa ciljem osnaživanja mladih od 15-24 godine, koji žele da pokrenu inicijative protiv klimatskih promena.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

koncert-root-70-bam-klub-2022

Jazz Special: Root 70 u BAM klubu

 Poznati internacionalni džez sastav Root 70 će održati svirku u BAM klubu. Džez bend Root 70 proslavio je 20. godišnjicu postojanja 2020. godine.    Ovu okolnost duguje čitavom nizu činjenica.

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište