fbpx

header

Posetite „9 života, 1 idiota“ i X rođendan Ulične galerije

9-zivota-1-idiota

Ove godine za Uličnu galeriju petak 13. nije baksuzan, već poseban datum, jer slavi svoj deseti rođendan. Tu proslavu uveličaće Stefan Ćirić sa svojom izložbom „9 života, 1 idiota“, Baba Roga koji prati njegove vizuale ambijentalnim zvucima, Nemanja Ćirić sa intermecom na bubnjevima, Skrech Majstor Ljuban sa već poslovično dobrim vajbom…

 

Milena Milenković predstavlja izložbu crno-belih fotografija u sobi 147 hotela Radison

 

Stefan Ćirić je multikulturalni umetnik koji širi svoj rad u nekoliko oblasti. Izložba „9 života, 1 idiota“ obuhvata opus njegovog odrastanja i predmete koji ga prate kroz život i vraćaju ga na početak stvaralačkog procesa. Reciklirani i pronađeni materijali izazivaju nove ideje i rešenja koja daju nejasnu sliku o naizgled jasnim stvarima. Naivni i pomalo primitivni pristupi u spajanju nespojivog svedoče o milionima misli koje prolaze kroz glavu 1 idiota, uokvirenih u 9 nejasnih priča.

 

 

Ćirić je detinjstvo proveo u Sankt Peterburgu, a danas se u Srbiji bavi brendiranjem za restorane, pravljenjem mercha za bendove i organizacijom koncerata neafirmisanih bednova.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište