fbpx

header

“Pogledi 2022” – autentičan projekat vredan pažnje

Izložba umetnika mlađe generacije „Pogledi 2022“, u Galeriji ’73, koja će prezentovati publici  svojevrstan stvaralački opus mladih talentovanih umetnika sa naših prostora, otvorena je 21. april i trajaće do 3. maja u Galeriji `73.

 

Uskršnji market na tri lokacije u gradu

 

„Pogledi 2022“ predstavlja autentičan projekat vredan pažnje iz više razloga. Izložba je koncipirana na zamisli da se ukaže na stvaralaštvo mladih i afirmiše njihov pogled na umetnost.

 

Predstaviće se 25 umetnika, koje je Umetnički savet galerije odabrao, a to su Tamara Dragan, Nedžma Zukorlić, Isidora Jančić, Žn Jouju (Ren Youyu), Milan Кacevski, Irena Кovač, Aleksandra Кovačević, Aleksandra Кuzmanović, Barbara Laković, Aleksandra Marić, Danijela Mihić, Vladimir Miljković, Mladen Mićić, Teodora Nikolić, Teofil Okiljević, Dušan Pejić, Кsenija Popović, Luka Radovanović, Teodora Rakidžić, Tara Rodić, Zorana Stevanović, Ana Stojković, Dunja Trutin, Sonja Ćurin i Natalija Šobić.

 

U veliki potencijal ovih mladih stvaralaca, publika će moći da se uveri tokom izložbe koja će biti otvorena u Galeriji `73 od 3. maja 2022. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište