fbpx

header

Novogodišnja izložba “Tačka susreta” od 18. decembra

Povodom predstojećih novogodišnjih praznija tri beogradske galerije odlučile su da ljubiteljima umetnosti prirede izložbu za simboličnog naziva „Tačka susreta“, upravo jer se na jednom mestu udružuju 30 neverovatnih umetnika i pokazuju svoja izabrana dela.

 

Otvaranje galerije je od 18. decembra sa početkom u 19 časova, pa će zainteresovani moći da vide izložena dela sve do 15. januara, a „Tačka susreta“ je na adresi Bulevar Vudroa Vilsona 12, u pristorijama galerije „Štab“.

 

Tri glarije „Štab“, „X_vitamin_artgalleryi “O3one_artspace” udruženim snagama i rešile da vam prikažu umetnostu u svom najdivnijem svetlu u duhu novogodišnje euforije koja je uveliko u toku.

 

Sve tri galerije kao i do sada promovisaće modernu umetnost, sa akcentom na mladim umetnicima i modernoj art pop kulturi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠTAB (@galerijastab)

 

Galerija ШТАБ je nezavisna galerijska platforma posvećena promociji i razvijanju savremenih izlagačkih praksi, tendencija u umetnosti i javnoj diskusiji sa posebnom pažnjom usmerenom ka mladim autorima i dolazećim generacijama, art brut, street art i underground sceni, kao i razmeni ideja i tema koje oni obrađuju.

 

Ne propustite da pogledate izložbu “Tačka susreta” sve do sredine januara u galeriji “Štab” .

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište