fbpx

header

Nenad Vujanović predstavlja izložbu „Zone ritma“

Izložba Zone ritma

Izložba “Zone ritma” predstaviće uži izbor analognih dokumentarnih fotografija Nenada Vujanovića nastalih u periodu od 2015. do danas.

 

Izložba “Zone ritma” se otvara u četvrtak 23. februara u 19h, a možete je pogledati do 5. marta u galeriji Kule.

 

Izložba Zone ritma

 

Nenad Vujanović rođen je 1988. u Aranđelovcu. Fotografijom se bavi od 2012. godine, a od 2016. i kao fotoreporter brojnih beogradskih redakcija. Pored toga član je Kišobran kolektiva od 2016. čiji je i glavni fotograf. Oduvek se interesovao za dokumentarnu fotografiju, a poslednjih 7 godina se njome i aktivno bavi, prvenstveno na ulicama Beograda, ali i širom Srbije.

 

Izložba Zone ritma

 

Nenad prirodu fotoreporterskog posla koristi kao priliku da pored direktnog prikaza situacija koje definišu naše svakodnevno okruženje napravi sebi prostor da ih sublimira kroz perspektivu koja je lična.

 

Svojim fotografijama Nenad uspeva da predstavi samu srž urbanog života- njegovu užurbanost, sva različita lica, nasumičnosti i slučajnosti, promene i razvoj ali i sve ono što se događa između- neočekivane meditativne trenutke, iznenadne pauze i predahe koje primetimo samo kada malo usporimo. Neprestanim smenjivanjem ritmova gradi svojevrsne zone različitosti koje postoje simultano u jednom prostoru i u njemu se neprestano dopunjuju.

 

Izložba Zone ritma

 

Ovo je Nenadova prva samostalna izložba, biće predstavljeno 40 fotografija, od kojih će odabrane biti dostupne i za prodaju.

 

Izložba Zone ritma

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište