fbpx

header

Izložba “Puls ravnice” u Galeriji 73

Ciklus slika Milorada Stepanova pod nazivom “Puls ravnice” biće izložen u Beogradu, u Galeriji ’73, u Požeškoj ulici, od četvrka, 27. januara do 8. februara.

 

Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak crteža rađenih tehnikom pastela i kombinovanom tehnikom, sa Stepanovim prepoznatljivim motivima vezanim za vojvođansku ravnicu.

 

Verujući da je odnos prema prirodi zasnovan na duboko ličnom doživljaju, te da i samo umetničko delo svako od nas posmatra na uvek drugačiji način, zainteresovani gledalac u potpunosti će biti prepušten osobenom svetu flore i faune Milorada Stepanova.

 

 

Milorad Stepanov rođen je u Кikindi, a završio je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu. Кonzervaciju i restauraciju štafelajnog slikarstva magistrirao 1994. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu. Pored slikarstva bavio se konzervacijom i restauracijom zidnog i štafelajnog slikarstva, ilustracijom i pisanjem (publicistika, kritika, teorija um, metodika nastave likovnog vaspitanja predškolske dece).

 

Pedagoškim radom bavi se od 2004. godine. Izlagao na više od trideset samostalnih i 150 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

 

Izložba “Puls ravnice” će trajati do 8. februara 2022. godine.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište