fbpx

header

Izložba „Nepredmetni svet u nastanku“ u KvArt BW

Izložba „Nepredmetni svet u nastanku“ umetnika Miljana Stevanovića biće otvorena u utorak, 26. aprila u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu tržnog centra Galerija.

 

Nove knjige koje treba da nabavite što pre

 

Posetioci izložbe imaće priliku da pogledaju slike i crteže rađene suvim pastelom iz nekoliko umetnikovih stvaralačkih faza koje su objedinjene prirodom kao inspiracijom.

 

-Sa ovim radovima treba se suočiti izbliza, osetiti vibriranje višeslojno nanetih bojenih masa kojima ni u jednom trenutku nije narušena autonomnost, a združene čine savršenu celinu – kaže istoričarka umetnosti Marija Lekić.

 

Foto:Miljan Stevanović

 

Miljan Stevanović je završio osnovne i master studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu gde je i doktorirao 2021. godine sa temom Veštački rajevi, simulacija utopijskih prostora metodom proširene stvarnosti – izložba slika u realnom i virtuelnom prostoru.

 

Izložba „Nepredmetni svet u nastanku“ će biti otvorena do 7. maja 2022. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište