fbpx

header

Izložba „More“: Slike i svetlosne instalacije u KvArt

izožba-more

Izložba „More“ umetnika Stjepana Jukića biće otvorena u utorak, 19. jula sa početkom u 20 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu tržnog centra Galerija.

 

„More” je peta u nizu izložba kustoskog projekta “Perspektiva 22”. Predstavlja selekciju istoričarke umetnosti Ane Kršljanin i nastavak je godišnjeg izložbenog programa galerije Štab i KvArt BW.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Jukic (@stjepan__jukic)

 

Ova izložba predstaviće radove regionalnog umetnika Stjepana Jukića, čime se doprinosi umrežavanju, razmeni sadržaja i iskustava i otvorenosti koju pruža savremena umetničko-galerijska praksa.

 

Na novoj izložbi Stjepana Jukića biće izložene slike i svetlosne instalacije iz nekoliko umetnikovih stvaralačkih faza. One su objedinjene morem kao inspiracijom.

 

Stjepan Jukić (24) mladi je umetnik sa Klisa. Završio je Visoku školu tržišnih komunikacija Agora – dizajner vizualnih komunikacija u Zagrebu. Inspiraciju crpi u svakodnevnim situacijama, ljudima koji ga okružuju te spontanim i iznenadnim situacijama koje ga čine najživljim.

 

Ne propustite izložbu “More” 19. jula u izložbenom prostoru KvArt BW.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište