fbpx

header

Izložba grafika studenata u Galeriji SKC

Izložba-grafika

Izložba grafika malog formata „Malo je veliko“ biće otvorena u ponedeljak, 17. januara, u Galeriji Studentskog kulturnog centra.

 

Autori izložbe su studenti master programa na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu.

 

Na izložbi će biti predstavljeni radovi Jelene Vučić, Aleksandre Vučković, Ane Georgijev, Dejane Ðurđević, Julije Mudrinić i Nađe Pijović. U radovima autorke, svaka na svoj način, ispituju izražajne mogućnosti medija grafike koristeći se njenim specifičnostima.

 

– Ova postavka pruža uvid u širinu interesovanja, inspiracije i interpretacije autorki. U savremenom trenutku, u grafici kao klasičnom mediju, autorke nalaze pokretački impuls i prostor za lični pristup – navode organizatori.

 

Završni rad na master programu grafike na modulu grafika i knjiga FPU koncipiran je da student na odabranu temu osmisli i realizuje autentične, originalne grafičke celine i serije grafičkih listova.

 

Izložba grafika će moći da se poseti do 31. januara do kada je i otvorena.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište