fbpx

header

“Intermezzo” iz Sao Paola u Beogradu

Aleksandar-Miličić-intermezzo

Crnogorski grafički dizajner Aleksandar Miličić predstavio se publici u Beogradu u galeriji „Nikola Radošević“ otvaranjem izložbe naslovljene „Intermezzo“, a biće dostupna za posete do 25. juna.

 

Zombijana za Rebelgrade: Moje ilustracije su moj način komuniciranja

 

Postavku nove Miličićeve samostalne izložbe „Intermezzo“ čine radovi nastali tokom njegovog rezidencijalnog boravka u Sao Paulu u januaru i februaru ove godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa. Mili. (@aleksamili_art)

 

Aleksandar Miličić stvara u oblasti vizuelnih komunikacija i marketinga od 2000. godine. Magistar je primenjene umetnosti (Fakultet za umetnost i dizajn, Beograd) i međunarodnog marketinga (Ekonomski fakultet, Podgorica). Autor je više od sto idejnih rešenja iz oblasti grafičkog oblikovanja i korporativnih identiteta. Njegovi radovi su izlagani i nalaze se u Berlinu, Limi, Beogradu, Porto Alegru i Кotoru. Miličić sarađuje sa brojnim kompanijama i pojedincima na advertajzing i imidž projektima.

 

Umetnik Aleksandar Miličić je kreativni direktor u marketing agenciji “Prava priča Studio Marketing“ (Podgorica), u sklopu koje razvija sopstvenu marku „Aleksa Mili“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište