fbpx

header

“Intermezzo” iz Sao Paola u Beogradu

Aleksandar-Miličić-intermezzo

Crnogorski grafički dizajner Aleksandar Miličić predstavio se publici u Beogradu u galeriji „Nikola Radošević“ otvaranjem izložbe naslovljene „Intermezzo“, a biće dostupna za posete do 25. juna.

 

Zombijana za Rebelgrade: Moje ilustracije su moj način komuniciranja

 

Postavku nove Miličićeve samostalne izložbe „Intermezzo“ čine radovi nastali tokom njegovog rezidencijalnog boravka u Sao Paulu u januaru i februaru ove godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa. Mili. (@aleksamili_art)

 

Aleksandar Miličić stvara u oblasti vizuelnih komunikacija i marketinga od 2000. godine. Magistar je primenjene umetnosti (Fakultet za umetnost i dizajn, Beograd) i međunarodnog marketinga (Ekonomski fakultet, Podgorica). Autor je više od sto idejnih rešenja iz oblasti grafičkog oblikovanja i korporativnih identiteta. Njegovi radovi su izlagani i nalaze se u Berlinu, Limi, Beogradu, Porto Alegru i Кotoru. Miličić sarađuje sa brojnim kompanijama i pojedincima na advertajzing i imidž projektima.

 

Umetnik Aleksandar Miličić je kreativni direktor u marketing agenciji “Prava priča Studio Marketing“ (Podgorica), u sklopu koje razvija sopstvenu marku „Aleksa Mili“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište