fbpx

header

Highlights u Novembar Galeriji: Odabrani radovi za kraj godine

Highlights

Novembar Galerija organizuje treću po redu Highlights izložbu, koja će prikazati odabrane radove umetnica i umetnika koji su izlagali u galeriji u proteklim godinama.

 

Danas počinje 28. Festival autorskog filma

 

Iz Novembar Galerije ističu da je kraj godine prilika da se podsete sa kim su sve imali priliku da uspostave lepu i dugoročnu saradnju, koje su vrednosti izražene u umetničkim delima koje su izlagali, kako međusobno korespondiraju različite estetike umetnika i umetnice koje su zastupali. 

 

Highlights

Alma Gačanin, DEAR BOSS

 

Izložba Highlights na jednom mestu daće pregled umetničkih dela različitih stilova i medija i pokazuje pravac njihovih izlagačkih tendencija. Darja Bajagić, Nina Ivanović, Milija Čpajak, Dunja Đolović, Olivera Parlić, Nebojša Yamasaki Vukelić, Marija Avramović, Marina Milanović i Alma Gačanin predstavljeni su kroz izbor njihovih zapaženih radova, koji su do sada prikazani u okviru samostalnih i grupnih izložbi u galeriji.

 

Highlights

Nina Ivanović, Đetinja Žica

 

Sada na jednom mestu ovaj amalgam umetničkih dela istovremeno svedoči o njihovom radu i radu Galerije, kao i o vrednostima i ciljevima kojima teže u skladu sa vizijama. 

 

Izložbu Highlights ćete moći da posetite od 24.11 – 5.1.2023. na adresi Kursulina 22, radnim danima 0d 12-20, subotom od 10-18 i nedeljom od 10-14 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište