fbpx

header

Highlights u Novembar Galeriji: Odabrani radovi za kraj godine

Highlights

Novembar Galerija organizuje treću po redu Highlights izložbu, koja će prikazati odabrane radove umetnica i umetnika koji su izlagali u galeriji u proteklim godinama.

 

Danas počinje 28. Festival autorskog filma

 

Iz Novembar Galerije ističu da je kraj godine prilika da se podsete sa kim su sve imali priliku da uspostave lepu i dugoročnu saradnju, koje su vrednosti izražene u umetničkim delima koje su izlagali, kako međusobno korespondiraju različite estetike umetnika i umetnice koje su zastupali. 

 

Highlights

Alma Gačanin, DEAR BOSS

 

Izložba Highlights na jednom mestu daće pregled umetničkih dela različitih stilova i medija i pokazuje pravac njihovih izlagačkih tendencija. Darja Bajagić, Nina Ivanović, Milija Čpajak, Dunja Đolović, Olivera Parlić, Nebojša Yamasaki Vukelić, Marija Avramović, Marina Milanović i Alma Gačanin predstavljeni su kroz izbor njihovih zapaženih radova, koji su do sada prikazani u okviru samostalnih i grupnih izložbi u galeriji.

 

Highlights

Nina Ivanović, Đetinja Žica

 

Sada na jednom mestu ovaj amalgam umetničkih dela istovremeno svedoči o njihovom radu i radu Galerije, kao i o vrednostima i ciljevima kojima teže u skladu sa vizijama. 

 

Izložbu Highlights ćete moći da posetite od 24.11 – 5.1.2023. na adresi Kursulina 22, radnim danima 0d 12-20, subotom od 10-18 i nedeljom od 10-14 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište