fbpx

header

Grupna izložba „A(r)tlantida“ u Galeriji Novembar

Izlozba-A(r)tlantida-2022

U Galeriji Novembar biće otvorena grupna izložba „A(r)tlantida“. Na izložbi će biti predstavljeni radovi deset autora i autroki.

 

Humanitarna premijera i tribina diplomskog filma „Ševa”

 

Različite medijume i pristupe objedinjuje tema odnosa prema prirodi. Obrađene su teme promišljanja ekološke krize, zamišljanja moguće budućnosti čoveka, kao i pozicija i osećanja umetnika u pogledu ovih tema.

 

Publika će videti kako na ove teme razmišljaju Nina Ivanović, Marija Avramović, Adrijenn Ujhazi, Milija Čpajak, Anastasija Pavić, Dunja Đolović, Marina Milanović, Kemil Bekteši, Nebojša Yamasaki Vukelić i Lazar Stojić.

 

„U slavu ljubavi“ – filmovi Tamare Drakulić u Kuli Cetinskoj

 

Otvaranje izložbe „A(r)tlantida“ je zakazano za 17. februar, a možete je posetiti do 13. marta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galerija Novembar (@galerijanovembar)

 

Novembar je galerija savremene umetnosti u kojoj se izlažu i prodaju dela savremenih umetnika/ca. Tu spadaju oni koji su već etablirani na lokalnoj i inostranoj umetničkoj sceni tako i oni mlađi, čija dela publika tek upoznaje. Galerija organizuje izložbe savremenih umetnika/ca iz Srbije i regiona, ali i onih poreklom iz Srbije koji već neko vreme žive i rade u inostranstvu.

 

50 godina od filma “Kum”: Stiže serija koja otkriva tajne sa snimanja

 

Galerija Novembar svojom izlagačkom delatnošću želi da omogući umrežavanje umetnika sa kritičarima, sa širom publikom i sa kolekcionarima. Time bi se podstaklo kritičko sagledavanje umetnosti i njena (re)valorizacija.

 

Galerija funkcioniše i kao prostor susreta mišljenja. Novembar ima za cilj da zadovolji određene potrebe publike i kupaca već formiranog ukusa. Takođe, cil jje i da doprinese većoj vidljivosti mladih umetnika/ca i vrednovanju savremene umetnosti na tržištu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište