fbpx

header

Grupna izložba „A(r)tlantida“ u Galeriji Novembar

Izlozba-A(r)tlantida-2022

U Galeriji Novembar biće otvorena grupna izložba „A(r)tlantida“. Na izložbi će biti predstavljeni radovi deset autora i autroki.

 

Humanitarna premijera i tribina diplomskog filma „Ševa”

 

Različite medijume i pristupe objedinjuje tema odnosa prema prirodi. Obrađene su teme promišljanja ekološke krize, zamišljanja moguće budućnosti čoveka, kao i pozicija i osećanja umetnika u pogledu ovih tema.

 

Publika će videti kako na ove teme razmišljaju Nina Ivanović, Marija Avramović, Adrijenn Ujhazi, Milija Čpajak, Anastasija Pavić, Dunja Đolović, Marina Milanović, Kemil Bekteši, Nebojša Yamasaki Vukelić i Lazar Stojić.

 

„U slavu ljubavi“ – filmovi Tamare Drakulić u Kuli Cetinskoj

 

Otvaranje izložbe „A(r)tlantida“ je zakazano za 17. februar, a možete je posetiti do 13. marta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galerija Novembar (@galerijanovembar)

 

Novembar je galerija savremene umetnosti u kojoj se izlažu i prodaju dela savremenih umetnika/ca. Tu spadaju oni koji su već etablirani na lokalnoj i inostranoj umetničkoj sceni tako i oni mlađi, čija dela publika tek upoznaje. Galerija organizuje izložbe savremenih umetnika/ca iz Srbije i regiona, ali i onih poreklom iz Srbije koji već neko vreme žive i rade u inostranstvu.

 

50 godina od filma “Kum”: Stiže serija koja otkriva tajne sa snimanja

 

Galerija Novembar svojom izlagačkom delatnošću želi da omogući umrežavanje umetnika sa kritičarima, sa širom publikom i sa kolekcionarima. Time bi se podstaklo kritičko sagledavanje umetnosti i njena (re)valorizacija.

 

Galerija funkcioniše i kao prostor susreta mišljenja. Novembar ima za cilj da zadovolji određene potrebe publike i kupaca već formiranog ukusa. Takođe, cil jje i da doprinese većoj vidljivosti mladih umetnika/ca i vrednovanju savremene umetnosti na tržištu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište