fbpx

header

Izdvojili smo fotografe vredne vaše pažnje: Oni prave magiju!

Društvene mreže su nam donele i prednosti i mane, ali ćemo se ovde bazirati na prednostima Instagrama i njegovu osnovnu namenu, fotografiju i fotografe.

 

Bilo da su to profesionalni, poluprofesionalni ili amateri, njihovi radovi govore za njih, od predivnih pejzaža, svetskih destinacija i skrivenih dragulja, do modne fotografije i fotografije hrane.

 

Ukoliko imate precizno oko ili ste, pak, entuzijasta koji privatno voli da fotografiše, verujemo da nećete ostati ravnodušni na radove umetnika koje smo odabrali za vas.

 

Katarina Batuta (katarina_mandarina) i Uroš Visekruna (urosvisekruna)

 

Ovaj dvojac se fokusira na ekstremne sportove, putovanja i lifestyle fotografiju. Vlasnici su digitalne agencije Hiishii Creative i foto agencije Hiishii photo, ali i predstavljaju savršen primer digitalnih nomada koji putuju svetom „hvatajući“ kadrove sa savršenom kompozicijom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Batuta (@katarina_mandarina)

 

Katarina i Uroš su poznati po snažnoj, narativnoj i dinamičnoj fotografiji koju zajedno stvaraju poslednjih 8 godina. Njih dvoje su pokrili preko 250 lokalnih i međunarodnih projekata i događaja u poslednjih 8 godina i putovali su u više od 30 zemalja samo u poslednje 3-4 godine, da bi dobili nagrađivane fotografije i priče.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uros Visekruna (@urosvisekruna)

 

Vole dobre izazove, zanimljive priče i ekstremne sportove, te bi se moglo reći da žive za avanturu. U potrazi sa idealnim kadrom, neće prezati da skoče iz aviona, da zalutaju i idu kuda ih noge nose ili da istražuju predele koji nisu turistička atrakcija na šta i samu stavljaju akcenat.

 

Katarina Sharon (katarinasharon)

 

Katarina Sharon je i sama rekla da smisao života pronalazi u ljubavi, okupljanjima s porodicom i prijateljima. Oko za estetiku trenira koliko i kuva. Svakodnevno, i posvećeno. Veganski je aktivista i svoj sajt je kreirala kako bi ljudima približila ovaj način ishrane jer smatra da da je biljna ishrana faktor koji menja sve(t).

 

 

Danilo & Sharon je brend za fotografiju venčanja koji je stvoren iz ljubavi prema ljubavi i beleže najlepše ljubavne priče. Njihove fotografije su objavljene u magazinima Vogue, Elle, British Vogue, Conde Nast Brides i mnogi drugi.

 

Ivana Popović (mali_iv)

 

Ivana Popović je po zanimanju industrijski dizajnerka, koja ima istančano oko za fotografiju, a bavi se grafičkim dizajnom. Njeni radovi odišu toplotom i iskrenošću, što se može videti iz svakodnevnih objava. Kako je i sama rekla, svoj dan ne može da zamisli bez smeha, šolje čaja/kafe, dobre muzike i dizajna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i v a n a p o p o v i ć (@mali_iv)

 

Takođe, na Instagram profilu objavljuje recepte i fotografije hrane od koje polazi voda na usta, a i osetićete i miris svakog obroka dog gledate tutorijal za recept.

 

Ne možemo, a da ne napomenemo i njene mačore Njanju i Vinija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i v a n a p o p o v i ć (@mali_iv)

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište