fbpx

header

Bitka za umetnost – uživo 14. oktobra u Beogradu!

Bitka za umetnost

Takmičenje je samo igra u kojoj učestvuju i umetnici i publika. Performans je tu da se ljudima približi jedan od najlepših oblika stvaranja. U preko 50 gradova na svetu se odvija ova ista bitka za umetnost, a sada i kod nas.

 

Košarkaški tereni u Beogradu koji nose imena naših velikana

 

“Svi zajedno treba da se borimo da umetnost bude više cenjena i prihvaćena”- poručila je organizatorka Miona Čolović iz Toronta.

 

Svaki događaj ima 3 runde u trajanju od po 20 minuta. Dok 12 umetnika nastupa u slikanju, publika će imati prilike da uživa u jedinstvenom performansu, da ih uz muziku bodri, navija i bira pobednika!

 

Bitka za umetnost

 

Na drugom beogradskom Art Battle-u® 14og oktobra u Dorćol Platzu od 20 časova nastupaće: Dijana VujačićMatan VukčevićDušanka GlumacAleksandar Petrović, Jasmina Trifunović, Ivana KneževićLazar Živković, Kristina Marković, Andy de CalzadillaTara NovčićEmilijana Marković, Julija Stojanović.

 

Za svoje favorite možete glasati na samom događaju, kao i licitirati za sliku. Glasanje i aukcija se odvija putem zvanične Art Battle® aplikacje koju besplatno možete preuzeti sa Google Play ili Apple store-a.

 

Karte se kupuju online preko portala Tickets.rs ili na ulazu Dorćol Platz-a na dan događaja. Cena karte je 1300 RSD.

 

Art Battle® je internacionalni performans u slikanju uživo koje se odvija u preko 50 gradova na svetu. Dok 12 slikara nastupa, pretvarajući prazno platno u umetnička dela, publika glasa na licu mesta i uživa u jedinstvenom događaju praćenom muzikom najboljih DJ-eva!

 

Bitka za umetnost

 

Pobednika očekuju vredne nagrade, a može obezbediti i plasman za državno, evropsko ili svetsko prvenstvo u slikanju.

 

Art Battle® je nastao 2009. godine u Torontu, idejom Simon Plashkesa i Chris Pembertona da se spoje dve umetnosti, muzika i slikarstvo. Franšiza Art Battle®-a se proširila od Severne Amerike u Evropu, Rusiju, Kinu, Japan, Australiju, Brazil i nastavlja da raste. Umetnici širom sveta su prepoznali vrednost ovakve ”borbe”, a to je naknadno rezultiralo  sve većim brojem ljubitelja umetnosti, ali i dobrog noćnog provoda.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište