fbpx

header

„Zlatni dečko“: Premijera filma u Beogradu

film-Zlatni-dečko-2022

Film „Zlatni dečko“ imaće domaću premijeru u utorak, 11. januara, u Beogradu. Jankovićevo ostvarenje biće premijerno prikazano u Sinepleks Galeriji Beograd sa početkom u 21 čas.

 

– Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi – saopštio je Sinepleks.

 

Režiju za film „Zlatni dečko“ je radio Ognjen Janković, a scenario su radili Janković, Aleksa i Vuk Ršumović. Mladog fudbalera glumi Denis Murić, a pored njega igraju i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić.

 

Reditelj Janović je uoči premijere rekao da je glavna tema filma nedostatak ljubavi i otuđenost.

 

– Tada se postavlja pitanje kako nadomešćuješ nedostatak ljubavi, jeftinom i lakom zabavom, konzumiranjem narkotika, bekstvom u neku sitnu, klinačku imaginaciju koja ti na kraju ili dođe glave ili se jedva iščupaš – rekao je on.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZLATNI DEČKO (@zlatnideckofilm)

 

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta.

 

Od 13. januara film „Zlatni dečko“ će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje.

 

O filmu „Zlatni dečko“

 

Denis Marković je talentovani fudbaler koji kao veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala. Međutim, zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou.

 

Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub,. Zbog Denisove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

 

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki, koji je poznat po nezgodnom karakteru.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište