fbpx

header

Veliki mural u Birmingemu otkrio datum emitovanja serije „Peaky Blinders“

Peaky Blinders

Ljubitelji priča o izmišljenoj birmingemskoj bandi mogu da odahnu, jer je napokon otkriven datum prikazivanja šeste i poslednje sezone serije “Peaky Blinders” i to na nesvakidašnji način, putem murala.

 

Na fasadi doma izmišljenog klana porodice Šelbi u Birmingemu osvanuo je mural visok 14 metara, na kom piše da će se krimi-drama emitovati 27. februara u Velikoj Britaniji.

 

 

Radnja se fokusira na porodicu Šelbi, čiji su članovi pripadnici bande Piki Blajnders, koji zarađuju novac klađenjem, reketiranjem i pljačkama.

 

Bandu vodi Tomi Šelbi čije će vođstvo biti testirano kada iz Belfasta dođe inspektor Kembel (Sem Nil) sa zadatkom da očisti grad od bandi i pronađe ukradeno oružje poslato za Libiju. Radnja prvog serijala počinje nekoliko meseci posle Prvog Svetskog Rata a završava se 3. decembra 1919 godine kada Birmingemska banda preuzme poslove Bilija Kimberta.

 

Kilijan Marfi se vratio kao Tomi Šelbi, koga smo videli u trejleru objavljenom prošlog meseca kako traži način da se titularni klan konačno odmori. Takođe se vraćaju Tom Hardi, Pol Anderson, Fin Kol, Anja Tejlor Džoj i Sofi Rundl, između ostalih. Pojavljuje se i Stiven Grejam.

 

Iako je prethodno najavljeno da je ovo kraj, uveliko se spekuliše da ovo nije i poslednji serijal planetarno popularne serije. Da li će kreator Stiven Najt ostati pri toj ideji ili će ipak udovoljiti želji fanova, ostaje da se vidi.

 

Podsetimo, zvezda serije Helen Mekrori preminula je u aprilu prošle godine, a sudbina njenog lika, tetke Poli, nije otkrivena u trejleru za šestu sezonu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište