fbpx

header

Upoznajte likove iz filma „Smrt na Nilu“

Smrt-na-Nilu-film-2022

Novu ekranizaciju dela Agate Kristi „Smrt na Nilu“, domaća publika će imati prilike da pogleda od 10. februara.

 

„20th Century Studios“ je objavio postere sa likovima iz nove krimi priče u režiji Keneta Brane koji je drugi put otelotvorio čuvenog detektiva Herkula Poaroa.

 

Film zasnovan na romanu Agate Kristi iz 1937. godine, zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

 

Kenet Brana ponavlja svoju ulogu detektiva ikone, dok mu se pridružuju Tom Bejtman u ulozi pomagača Buka, Anet Bening, Rasel Brand, Ali Fazal, Don Frenč, Gal Gadot, Armi Hemer, Rouz Lesli, Ema Maki, Sofi Okonedo, Dženifer Sanders i Leticija Rajt.

 

Belgijanac koga krase najpoznatiji brkovi na svetu prekida svoj odmor na Nilu zbog iznenadne istrage višestrukog ubistva na parobrodu. Kakve tajne kriju piramide Gize i da li je će i sada Herkul Poaro uspeti da stane na kraj ubicama?

 

 

Sniman posebnim kamerama koje toplim bojama vraćaju publiku u period iz 1930. godine. Film je rekreirao sve lokacije iz knjige za potrebe filma.

 

Gal Gadot glumi prelepu nevestu koja možda krije mračnu tajnu. Letitia Rajt je predstavljena na posteru karaktera sa naslovom „Menadžer“. Glumačkoj ekipi se takođe pridružuje ikona Anet Bening, predstavljena na posteru kako drži martini. Poster njenog lika označava je kao „Majku“, a uz nju tu su i Ema Meki, Ali Fazal i Tom Bejtman.

 

Prvobitno snimljen 2019. godine, ali je odložen zbog kovida. „Smrt na Nilu“ je napisao Majkl Grin, adaptiran iz istoimenog Kristijevog romana. Producenti filma su Ridli Skot, Kenet Brana, Džudi Hoflund i Kevin Džej Volš. Mark Gordon, Sajmon Kinberg, Metju Dženkins, Džejms Pričard i Metju Pričard su izvršni producenti.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište