fbpx

header

Tu je i dokumentarac o Džordžu Majklu + trejler

džordž-majkl-dokumentarac-2022

Dokumentarac „George Michael: Freedom Uncut“ biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta u junu ove godine.

 

Dokumentarni film prati život Džordža Majkla posle izdavanja prvog samostalnog albuma „Faith“ iz 1987. i nastanak njegovog nastavka „Listen Without Prejudice: Vol 1“ iz 1990. godine.

 

Film uključuje ekskluzivne snimke iz njegove lične arhive. U filmu će se naći nastupi i intervjui s mnogim njemu omiljenim muzičarima. Džordž Majkl je preminuo u 53. godini na Božić 2016. godine.

 

Tom Mekej povodom filma je rekao da Majklova priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu.

 

džordž-majkl-dokumentarac-2022

Foto: Promo

 

– Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svetu. U čast Džordžovog rođendana 25. juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima u Trafalgar Releasing kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup njegovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje – rekao je Mekej.

 

Mark Alenbi izjavio je da su ponosni što će obožavaocima dati priliku da zajedno slave život preminulog umetnika.

 

– Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetnik čija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ovaj događaj biće prikladna počast njegovom životu i karijeri – rekao je Alenbi.

 

Dokumentarac „George Michael: Freedom Uncut“ biće objavljen kao globalni bioskopski događaj 22. juna.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište