fbpx

header

Izašao trejler za drugu sezonu Netfliksove hit-serije „Bridgerton“

Ukoliko ste ljubitelji Netfixsovih serija, istorijskih drama i ljubavnih saga, pred vama je nova sezona hit serije svetske platforme, koja je prepoznatljiva i po mnoštvu eksplicitnih scena.

 

Otkad je premijerno prikazana na platformi Netflix, serija “Bridgerton” postala je jedna od najgledanijih serija najpopularnije svetske platforme, a trejler za drugu sezonu već po objavljivanju privukao je veliku pažnju.

 

„Najdraži čitatelju, jesam li ti nedostajala?“ govori Ledi Visldaun na početku trejlera koji je pregledan već više od 700.000 puta.

 

 

„Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i namere, ova autorka je radila samo jednu stvar. Brusila svoje veštine. Ne, još bolje! Oštrila sam svoje noževe. Za sve vas“, govori dalje narator u trejleru, zbog čega gledaoci zaključuju da nova sezona donosi još više skandala.

 

Bridžerton je američka istorijsko-dramska striming televizijska serija tvorca Krisa Van Dasena i producentkinje Šonde Rajms. Bazirana je na romanima Džulije Kvin smeštena u takmičarski svet regentskog perioda londonskog društva tokom sezone, kada se na terenu predstavljaju debitantkinje.

 

Obožavaoci serije već su navikli da prate sudbine osmoro bliskih braće i sestara porodice Bridžerton koji traže ljubav i sreću među londonskom elitom, a šta će se dalje, a šta će se dalje dešavati sa glavnih protagonista, ostaje nam da vidimo u narednoj sezoni.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za seriju koji je privukao veliku pažnju:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište