fbpx

header

Treći nastavak špijunske sage „King’s Man: Početak“

Za ljubitelje špijunskih akcionih filmova tokom pravih ratnih drama, još jedan nastavak filma smešten je u period Prvog svetkog rata, kada je sve bilo moguće.

 

Franšiza “Kingsmen” osvojila je svet 2015. godine “Tajnom službom” i 2017. “Zlatnim krugom”, a sada je dobila i svoj treći nastavak „King’s Man: Početak“, čija će se premijera u boskopima kod nas održati 13. januara.

 

Treći nastavak popularnog špijunskog akcionog filma, svetlost dana trebalo je da ugleda još početkom 2020. godine, ali je u nekoliko navrata odložen zbog pandemije. Film je u SAD i Velikoj Britaniji lansiran pred Božić, što se pokazalo kao loša odluka, jer su se u isto vreme dešavale svetske premijere hit filmova Spider-Man„, „Matrix Uskrsnuće“ i „Pevajte s nama 2„. Čini se da je u našoj zemlji premijera filma „King’s Man: Početak“ stigla u pravi čas.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yannis Mylonas (@yannismylonas)

 

Film je špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a, nastao na osnovu adaptacije popularnog stripa, koja nas vraća u period Prvog svetskog rata.

 

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je – da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili oholosti?

 

U filmu „King’s Man: Početak“ pojavljuje se i jedno poznato lice, u pitanju je naša glumica Branka Katić koja ovoga puta glumi rame uz rame sa: Metjuom Gudom (Matthew Goode), Aronom Tejlor-Džonsonom (Aaron Taylor-Johnson) i Džemom Artertonom (Gemma Arterton).

 

U nastaku teksta pogledajte trejler za film „King’s Man: Početak“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište