fbpx

header

“The best of 2021” filmovi u Beogradu

Nikada nije kasno za gledanje filmova koji su ostavili odličan utisak kod publike, pa će tako petnaest ostvarenja domaće i strane kinematografije pod nazivom „The best of 2021“ tradicionalno biti održano u Kombank dvorani i Cine gradu od 27. januara do 2. februara.

 

Filmovi koje će publika imati prilike da pogleda su: “Toma”, “Južni vetar 2: Ubrzanje” i “Božiji čovek”, a na programu su i poslednji film iz slavne bond saga “Nije vreme za umiranje”, “Gučijevi”, Marvelov biser “Spajdermen: Put bez povratka”, “Čeng Či legenda o 10 prstenova”, “Zlica”.

 

Oni koji su bili sprečeni da vide, ovaj put je nova šansa za gledanje fantastične avanture “Dina”, nastavke blokbastera “Paklene ulice 9”, “Venom 2”, horor franšizu “Prizivanje zla 3: Đavo me je naterao”, nastavak serijala o ljubavi i strasti “After: posle pada”, kao i avanturističku fantaziju “Večni”, i igrano – animiranu avanturu, transformacijsko putovanje “Svemirski basket: Novo nasleđe”.

 

U godini za nama, prema podacima sa blagajni, najgledaniji filmovi I pored globalne pandemije su bili: “Toma” i “Južni vetar 2: Ubrazanje”, tako i onih iz svetske produkcije, poput hitova “Nije vreme za umiranje”, “Gučijevi”, ili komedije “Zlica”, sa oskarovkama, Emom Stoun i Emom Stoun u glavnim ulogama.

 

Specijalna cena karata za filmove “The best of 2021.” je 350 dinara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kombank Dvorana (@kombankdvorana)

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište