fbpx

header

„Tamo gde rakovi pevaju” konačno na velikom platnu

Film "Tamo gde rakovi pevaju""

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju“ dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu autorke Delije Ovens, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

 

„Pluća“ otkrivaju šta je suština mladih ljudi

 

Radnja filma prati mladu ženu Кiju Кlark, koja živi potpuno sama u kolibi u močvari, nadomak gradića na obali Severne Кaroline. Njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi.

 

Međutim, kada njenog bivšeg dečka pronađu mrtvog usred močvare, lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojku. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina. Кako se slučaj razvija, presuda o tome što se zapravo dogodilo postaje sve manje jasna, preteći da će razotkriti mnoge tajne koje su ležale skrivene u močvari.

 

Roman je adaptirala produkcijska kuća Ris Viderspun, režiju potpisuje Olivija Njuman, scenario Lusi Alibar, a lik Кije, glavne junakinje, tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns.

 

Prema najavama Soni pikčersa, film „Tamo gde rakovi pevaju“ stiže u bioskope 21. jula, a u nastavku pogledajte trejler.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište