fbpx

header

Svet iz doba jure ponovo na velikom platnu

Epsko finale konačno je pred nama! Jedan od najvećih i najočekivanijih filmova svih vremena „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ (JURASSIC WORLD DOMINION) stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna.

 

Budite među prvima koji će doživeti moć najvećih, najstrašnijih i najmoćnijih bića koje je planeta ikada videla. Požurite ka bioskopskim blagajnama i uverite se u to kolika je snaga drevnih stvorenja, ali i zajedništva, kada se dve generacije na velikom platnu udruže po prvi put.

 

Ovaj film je zaista poseban i ne sme se propustiti, jer se Кrisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil, povezujući nostalgične emocije sa avanturom koja će vam oduzeti dah.

 

Od stvaraoca i reditelja „Sveta iz doba jure“ Кolina Trevoroa, „Nadmoć“ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

 

„Svet iz doba Jure – Nadmoć“, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište