fbpx

header

Svet iz doba jure ponovo na velikom platnu

Epsko finale konačno je pred nama! Jedan od najvećih i najočekivanijih filmova svih vremena „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ (JURASSIC WORLD DOMINION) stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna.

 

Budite među prvima koji će doživeti moć najvećih, najstrašnijih i najmoćnijih bića koje je planeta ikada videla. Požurite ka bioskopskim blagajnama i uverite se u to kolika je snaga drevnih stvorenja, ali i zajedništva, kada se dve generacije na velikom platnu udruže po prvi put.

 

Ovaj film je zaista poseban i ne sme se propustiti, jer se Кrisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil, povezujući nostalgične emocije sa avanturom koja će vam oduzeti dah.

 

Od stvaraoca i reditelja „Sveta iz doba jure“ Кolina Trevoroa, „Nadmoć“ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

 

„Svet iz doba Jure – Nadmoć“, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište