fbpx

header

Stiže novi Betmen: Da li ste spremni?

Betmen

Dugo očekivani superherojski film napokon stiže u domaće bioskope 3. marta, a oni koji nisu želeli da gledaju Roberta Patinsona u ulozi novog „Betmena“, nakon odgledanih trejlera za film vrlo brzo su promenili mišljenje.

 

Pogledajte trejler za novog „Betmena“

 

Reditelj filma Met Rivs najavio je da je u pitanju nešto drugačija priča o bogatašu Brusu Vejnu koji vodi dvostruki život kao osvetnik, a koji će dati potpuno drugu perspektivu u odnosu na onu koju smo do sada imali o Betmen univerzumu.

 

Osim toga što je stavljen akcenat na detektivsku stranu stripova o superheroju, baviće se pokušajima mladog Brusa Vejna da se izbori sa pojavom Ridlera, Pingvina i Žene-mačke.

 

Konukurs za filmove 20. festivala „Uhvati film“

 

Robert Patison

Foto: Youtube/printscreen

 

Novi filmski Betmen je još uvek neiskusan, na tek drugoj godini staža, koji se bori protiv kriminala i korupcije, te ostaje usamljen na strani pravde. Brus Vejn izazvan je da reši misteriju o nekoliko povazanih ubistava u Gotam sitiju, koji je znao i za bolje dane.

 

„Digitalni Muzej grada Beograda“ – aplikacija koju jedva čekamo

 

Zoi Kravic se sjajno snašla u ulozi Seline Kajl/Žene mačke, Pol Dejno je misteriozan u ulozi Edvarda Neštona/Zagonetača, a Džon Torturo u ulozi Karmajna Falkonea je još jednom pokazao da je jedan od najboljih epizodnih glumaca u istoriji Holivuda. U filmu se još pojavljuju i Džefri Rajt kao policajac Džejms Gordon, Endi Serkis kao Betmenov batler Alfred, Kolin Farel kao Osvald Koblpot/Pingvin i Piter Sarsgard kao okružni tužilac Gil Kolson.

 

Ne propustite novog “Betmena” u bioskopima od 3. marta, a u nastavku teksta pogledajte trejler za film:

 

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište