fbpx

header

Stiže korejska verzija serije „La Casa de Papel“

La casa de papel

Otkad je 2017. godine premijerno prikazana serija „Kuća od papira“ (La casa de papel), doživela je neverovatan svetski uspeh, a sada je nastala i korejska verzija pod nazivom „Money Heist: Korea – Joint Economic Area”.

 

Kuća od papira je španska pljačkaška televizijska serija koja govori o dugo pripremanoj, mesecima osmišljavanoj, pljački, Kraljevske kovnice Španije. Da bi pljačkaški plan uspeo, pažljivo odabranom timu potrebno je jedanaest dana izolacije, tokom kojih se moraju nositi sa elitnim policijskim snagama i 67 talaca.

 

Misteriozni čovek, alijas „Profesor“, planira najveću pljačku banke u istoriji. Da bi sproveo ambiciozan plan, on regrutuje tim od osam ljudi sa određenim sposobnostima koji nemaju šta da izgube. Cilj je da uđe u Kraljevsku kovnicu Španije u Madridu, i odštampa 2,4 milijarde evra.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travel Junkie (@ganesh_parashar)

 

Intrigantnosti serije doprinose kostimi koji su postali planetarno popularni, imena glavnih protagonista nazvanih po glavnim gradovima zemalja sveta, a potom i pesma „Bella ciao“, čija je obrada originalne pesme (nastale tokom Drugog svetskog rata) postala jedna od najpoznatijih hitova današnjice.

 

Predstojeću seriju od 12 epizoda (režira Kim Hong-Sun) predvode brojni poznati korejski glumci uključujući Ju Dži Tae, Jundžin Kim, Pak Hae-Su i Jeon Jong-seo.

 

Obožavaoci prošlogodišnjeg korejskog hita „Squid Game“ prepoznaće Paka po ulozi prijatelja iz detinjstva glavnog junaka Song Gi-huna, kojeg tumači Li Jung Jae.

 

U nastavku teksta pogledajte trejler za korejsku verziju “Kuće od papira”:

 

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište