fbpx

header

Stigao uzbudljiv prvi trejler za “House of the Dragon”

Kuća zmaja” (House of the dragon) je seriju koja predstavlja svojevrsni prikvel (prednastavak) hit-serije “Igra prestola”, čijih deset sezona su potpuno zaludele svet, a obeležava početak kraja poznate kuće Targerijan.

 

Serija, koju svi s nestrpljenjem išekuju, američka je fantastično-dramatična serija, smeštena  300 godina pre događaja iz serije “Igra prestola”, u vreme kada je kuća Targerijan učestvovala u krvavom građanskom ratu, poznatom kao Ples zmajeva.

 

Novi trejler nam daje svež pogled na veoma drugačiji Vesteros, sa poznatim porodičnim imenima koja se zaklinju na vernost porodici Targerijan. Takođe dobijamo kratak pogled na zmaja (i zmajevo jaje) i nagoveštaje sukoba koji će se javiti između vladajuće porodice i ostatka.

 

Beldocs Vatromet: Još jedanaest filmova na festivalu

 

Tvorci dugoočekivane serije su Džordž Rejmonda,  Ričard Martin i Rajana Kondala, a  zasnovana je upravo na Martinovom romanu “Vatra i krv”.

 

 

Zanimljivo je da je “Kuća zmaja” dobila narudžbinu za direktnu seriju još oktobru 2019. godine, sa kastingom koji je počeo u julu 2020. godine i glavna fotografija započela je u aprilu 2021. godine.

 

Početak serija bi trebalo da se prikazuje od avgusta 2022. godine i sastojaće se od deset epizoda.

 

Dok serija ne ugleda svetlost dana, pogledajte trejler za seriju “Kuća zmajeva”.

 

 

 

 

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište