fbpx

header

Specijalne projekcije tokom Fest-a: Dva filma vredna pažnje

Film-Hocu-muza-specijalne-projekcije-2022

Iz Rusije i SAD-a stižu dva velika filma u okviru 50. FEST-a. Publika će imati prilike da vidi specijalne projekcije filmova „Hoću muža“ i „Betmen“.

 

Novi ruski film Miloša Bikovića „Hoću muža“ imaće svetsku premijeru u Beogradu. Paralelno sa ruskom premijerom, film će biti prikazan 5. marta na FEST-u kao deo revijalnog programa GALA – SPECIJALNA PROJEKCIJA.

 

Festival Dok #4: Projekcije 20 dokumentarnih filmova 

 

Glumac Miloš Biković će predsedavati žirijem Glavnog takmičarskog programa FEST-a. Biković u ovom ostvarenju tumači glavnu ulogu, a i jedan je od producenata. Film je režirala Sonja Karpunjina, filmska rediteljka, glumica i scenaristkinja iz Rusije.

 

U ovoj romantičnoj komediji publika će upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu. Radi kao voditeljka na televiziji i ima uspešnog i bogatog verenika. Njen plan počinje da se ruši kada Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da obavi poziv sa telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEST Belgrade (@fest_belgrade)

 

Film „Hoću muža“ možete pogledati 5. marta u tri termina u Cineplexx bioskopima: Cineplexx Galerija Belgrade – Sala IMAX u 19.00, Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19.30 i u 20.00 časova. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa ili onlajn.

 

 

U okviru specijalne projekcije biće prikazan i najnoviji film američke produkcije paralelno sa svetskom premijerom. U pitanju je film „Betmen“, reditelja Meta Rivsa, u kome glavne uloge tumače Robert Patinson i Zoi Krevic. Specijalna projekcija ovog filma u IMAX formatu biće priređena tokom održavanja 50. FEST-a, 3. marta u Cineplexx bioskopima.

 

Jubilarni 50. Međunarodni filmski festival Fest biće održan od 25. februara do 6. marta u 12 bioskopskih sala Beograda. Festival pod sloganom „Novi hrabri svet“ otvoriće domaći film „Strahinja Banović“ Stefana Arsenijevića, a ovde možete pogledati i kompletan program Festa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište