fbpx

header

Spajdermen srušio internet

Trejler za novi film „Spajdermen-put bez povratka“ obara sve rekorde. Objavljen je početkom septembra, a za 24 sata stekao je najveći broj pregleda i reakcija do sada i na taj način oborio globalni rekord. Više od 355 miliona ljudi je samo u prvom danu pogledalo najavu za film.

 

 

Četiri godine nakon što je obukao crveno-plavi kostim, Tom Holand ponovo se vraća na filmsko platno u ulozi omiljenog čoveka-pauka.

 

Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još veći, i primoravaju ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen.

 

U Spajdermenovom maniru, film obiluje scenama akcije, ali i dijalozima prepunim komike, na koje je publika navikla. Iako je prvi deo “Spajdermena” izašao davne 2002. godine popularnost I dalje raste, a tome govori u prilog i iznenadni prekid saradnje “Sonija” i “Marvel studija” koji nisu uspeli da postignu dogovor o produciranju najnovijeg dela, što se publici nije dopalo.Negativne reakcije fanova navele su ih da ipak snime film koji će uskoro svi imati prilike da vide u bioskopima.

 

Režiju potpisuje Džon Vots, prema scenariju Krisa Makene i Erika Samersa, dok glavne uloge tumače Tom Holand, Zendeja, Džejkob Batalon, Marisa Tomej, Džejmi Foks i Benedikt Kamberbač.

 

Trejler mudro krije odgovor na pitanje da li će se i Tobi Megvajer kao prvi Spajdermen i Endru Garfild koji je potom nasledio Megvajera, pojaviti kao prethodne verzije ovog superheroja ili ne. Oni koji su gledali drugi deo Venoma verovatno se pitaju da li će se i Tom Hardi naći u ogromnoj glumačkoj postavi, makar samo u sceni nakon završetka filma.

 

Najnoviji deo Spajdermena možete gledati od 17. decembra u bioskopima širom Beograda.

 

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište