fbpx

header

Snima se serija o Brižit Bardo koju glumi misteriozna glumica

Brižit-Bardo-serija-2022

O mnogima se prave ili su već napravljeni i filmovi i serije, ali postoje legende filmske scene za čiji život se još uvek čeka ekranizacija. Do sada je to bila i Brižit Bardo.

 

Francuska glumica, neprežaljena ljubav mnogih i vanvremenska lepotica o kojoj znaju čitave generacije. Kako se čini, na red je došao i njen zanimljiv život koji će biti pretočen u nekoliko epizoda mini serije.

 

Misteriozna glumica viđena je u Parizu kako puši cigaretu na balkonu u stilu modne i glumačke ikone Brižit Bardo. Upravo je to bilo snimanje scene za biografsku seriju o Brižit Bardo.

 

Brižit-Bardo-serija-2022

 

Glumica, čije ime još nije otkriveno, savršeno je otelotvorila fatalnu francuskinju. Nosila je crnu šik kariranu haljinu dok je sedela na terasi, a kasnije joj se pridružio muškarac u elegantnom mornarskom odelu.

 

Na drugim fotografijama može se vidi kako se smeje dok je pravila fotografije sa mladićem, koji ju je zagrlio.

 

„Bardo“ je biografska mini-serija o životu Brižit Bardo od 1949. godine do rođenja njenog sina 1960. godine. Te 1949. godine je prvi put krasila naslovnu stranu nekog modnog časopisa, a u pitanju je Elle.

 

Scenario za seriju napisala je scenarista nominovana za Oskara Danijel Tompson, dok će je režirati Kristofer Tompson.

 

 

Francuske zvezde Žeraldin Pajas, Viktor Belmondo i Hipolit Žirardo igraće u serije, tvrdi izvor iz industrije.

 

Brižit Bardo, koja sada ima 87 godina, igrala je u 47 filmova, uključujući klasik „I Bog je stvorio ženu“. Filmsku industriju je napustila 1973. godine.

 

Od kada se povukla iz glume, posvetila se Fondaciji Brižit Bardo, koju je osnovala 1986. godine. Novcem prikupljenim od prodaje svog nakita stvorila je početni kapital kako bi pokrenula Fondaciju koja je utočište za životinje u letovalištu San Trope.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište