fbpx

header

Snima se film o Bobu Marliju: Poznato ko će ga glumiti

Film-o-Bobu-Marliju-2022

Kao zvezda predstojećeg biografskog filma o Bobu Marliju potvrđen je Kingsli Ben-Adir. Još je 2018. godine prvi put potvrđena informacija da se snima film o Bobu Marliju.

 

Film se producirati Zigi Marli, sin Boba Marlija, a filmu je pridružen i Reinaldo Markus Grin, režiser drame „King Richard“.

 

Ben-Adir, koji je nedavno glumio aktivistu Malcolm X u „One Night in Miami“, glumiće Marlija u još nenaslovljenom filmu Paramount Pictures-a.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bob Marley (@bobmarley)

 

Reditelj Grin je otkrio da će se film o Bobu Marliju fokusirati na snimanje Marlijevog legendarnog albuma „Exodus“ sa „The Wailers“. Bob Marli je ovaj album snimio nakon što se preselio u London posle neuspešnog pokušaja atentata na Jamajci.

 

– Zigi Marli je moja kontakt osoba za film i producent na projektu. Dakle, napredujemo punom parom. Pozvao sam Zeka Bejlina da mi pomogne da to napišem, što je sjajno jer ponovo okuplja naš tim. Nadamo se da ćemo uskoro imati scenario. Zaista sam uzbuđen zbog toga – rekao je Grin.

 

Robert Nesta Marli, poznatiji kao Bob Marli, bio je jamajčanski pevač, tekstopisac, gitarista i muzička ikona dvadesetog veka. Najpoznatiji je izvođač rege muzike i čuven je po polularizaciji ovog muzičkog žanra van granica Jamajke.

 

Objavio je trinaest albuma u karijeri i time ostavio neizbrisiv trag u svetu muzike, ali i kulture.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište