fbpx

header

Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022

Britanski Channel 4 trenutno radi na dokumentarcu koji će se baviti usponom i padom poznatog američkog glumca i oskarovca. Snima se dokumentarna serija o Kevinu Spejsiju.

 

Dokumentarna serija „Spacey Unmasked“ će se iz dva dela baviti njegovom karijerom. Od početaka na Brodveju, preko statusa velike filmske zvezde, pa sve do optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

 

Za režiju će se pobrinuti Kira Filips. Prva epizoda pojaviće se nakon što se završe oba suđenja. Prvo suđenje je u Njujorku, zbog tužbi glumca Entonija Repa, a drugo u Velikoj Britaniji, zbog optužbi trojice muškaraca.

 

– Kevin Spejsi je jedan od najcenjenijih glumaca današnjice. Zbog neospornog talenta je dobio dva Oskara i mnoge druge nagrade. Hvaljen na obe obale Atlantika. Uspešno je vodio pozorište „Old Vic“ 11 godina i postao jedna od najvažnijih figura londonskog kulturnog života i prijatelj mnogih slavnih. Ovi filmovi će pratiti njegovu priču o optužbama za zlostavljanje i ishodu suđenja – ispričala je izvršna producentkinja Doroti Bern o Kevinu Spejsiju.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište