fbpx

header

Skandinofilmske večeri završavaju filmom “Nesvestica”

nesvestica

Skandinofilmske večeri se pred letnju pauzu završavaju u velikom, razigranom stilu, 29. juna od 19 časova u UK “Parobrodu” filmom „Nesvestica“, švedskih režisera Monsa Morlinda i Bjerna Stajna.

 

U pitanju je posebna vrsta šljokičavog i kitnjastog filmskog iskustva, koje se retko viđa sa ove strane estetike Baza Lurmana.

 

Prepuna fantastičnih elemenata, jake muzike, još jačih efekata, romantično snažna filmska bajka je bazirana na istoriji Grona Lunda, stvarnog i legendarnog zabavnog parka u Švedskoj.

 

U predratnom vihoru na severu Evrope javlja se ljubav – kakva nego zabranjena između nje, očeve princeze, svesne položaja koji ima i njega dečka iz komšijske siromašnije porodice koja se sasvim slučajno bavi istim poslom.

 

Obe porodice za život zarađuju vodeći svaka svoj zabavni park. U jeku rivalstva, kao što to obično biva zabranjena ljubav je ta koja će pomrsiti konce svima oko njih.

 

 

Film cvetnih haljina, leptirića u stomaku, rolerkostera u pokušaju koji će njihova osećanja odvesti dalje od svakodnevnice kojoj pripadaju.

 

Ulaz na film „Nesvestica“ je slobodan, ali zbog ograničenih mesta, prijava je obavezna preko Gugl formulara koji se nalazi u opisu instagram profila @skandinavski_kutak .

 

Prijava za događaj se završava u ponedeljak 27. juna u 19 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište