fbpx

header

Serija “Mer iz Istauna” – Kejt Vinslet briljira u mračnoj krimi-drami

Kejt Vinslet

Oskarovka Kejt Vinslet briljira u svojoj prvoj velikoj televizijskoj ulozi od osvajanja nagrade „Emmy“ 2011. godine za mini-seriju “Mildred Pierce”, Toda Hejnsa.

 

U seriji „Mer iz Istauna“, glavna junakinja koju tumači Vinslet zapala je u kolotečinu života. Dok je većina njenih vršnjakinja grabilo svim silama da napusti grad u kojem se gotovo ništa ne dešava, Meri je ostala i radi kao detektivka, ali nema baš mnogo posla.

 

Krimi drama smeštena je na nimalo atraktivnoj lokaciji. Istaun nije od onih američkih gradova koje biste voleli da posetite. Osim sivih i tmurnih dana, jeseni koje ga nikada ne napuštaju, mogu se zateći samo mediokriteti, u koje ne spadaju Merini članovi porodice, koji su beskrajno komični i simpatični ljudi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

 

Pre 25 godina Mer je bila voljena košarkašica, a sada je detektivka koja osim provala, povremenog lopovluka i zavisnika od opijata ima samo jedan posao.

 

Pre 12 meseci ćerka njene školske drugarice, koja namerno blati Mer putem medija, nestala je bez traga i glasa. Dok je policija zaboravila na slučaj, Mer u njemu nalazi novi smisao života.

 

U krimi drami, sa primesama romanse, saznaćete na samom kraju da li će Mer iz Istauna uspeti da razreši misteriju.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište