fbpx

header

Serija “Mer iz Istauna” – Kejt Vinslet briljira u mračnoj krimi-drami

Kejt Vinslet

Oskarovka Kejt Vinslet briljira u svojoj prvoj velikoj televizijskoj ulozi od osvajanja nagrade „Emmy“ 2011. godine za mini-seriju “Mildred Pierce”, Toda Hejnsa.

 

U seriji „Mer iz Istauna“, glavna junakinja koju tumači Vinslet zapala je u kolotečinu života. Dok je većina njenih vršnjakinja grabilo svim silama da napusti grad u kojem se gotovo ništa ne dešava, Meri je ostala i radi kao detektivka, ali nema baš mnogo posla.

 

Krimi drama smeštena je na nimalo atraktivnoj lokaciji. Istaun nije od onih američkih gradova koje biste voleli da posetite. Osim sivih i tmurnih dana, jeseni koje ga nikada ne napuštaju, mogu se zateći samo mediokriteti, u koje ne spadaju Merini članovi porodice, koji su beskrajno komični i simpatični ljudi.

 

 

Pre 25 godina Mer je bila voljena košarkašica, a sada je detektivka koja osim provala, povremenog lopovluka i zavisnika od opijata ima samo jedan posao.

 

Pre 12 meseci ćerka njene školske drugarice, koja namerno blati Mer putem medija, nestala je bez traga i glasa. Dok je policija zaboravila na slučaj, Mer u njemu nalazi novi smisao života.

 

U krimi drami, sa primesama romanse, saznaćete na samom kraju da li će Mer iz Istauna uspeti da razreši misteriju.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište