fbpx

header

Sandens festival 2022. – online izdanje

sandens-festival

Sandens festival biće održan od 20. do 30. januara kao isključivo onlajn izdanje zbog uverenja da se Beogradom brzo širi omikron.

 

Sandens institut, organizator istoimenog festivala u Juti, najavio je premijerne projekcije 82 filma, a prema rečima osnivača, glumca i reditelja Roberta Redforda, reč je o ostvarenjima nekih od najinovativnijih autora današnjice u širokom rasponu žanrova i formata.

 

– Ovi umetnici osvetlili su ovo mračno vreme i jedva čekamo da pozdravimo njihove jedinstvene uvide u svet i doživimo ih sve zajedno – Robert Redford.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Sundance Institute (@sundanceorg)

 

Direktorka programa Sandens festivala Кim Jutani izjavila je da odabrani filmovi reflektuju nemir i nesigurnost koji obeležavaju protekle dve godine pandemije.

 

Autori filmova, kako je dodala, teraju nas da pogledamo svet iz drugačije perspektive i istražimo kako njihove priče utiču na nas i budućnost uopšte.

 

Da bi se obezbedilo odgovarajuće prebacivanje kompletnog programa u onlajn okruženje, sajt sundance.org privremeno je u prekidu do 10. januara ujutro, nakon čega će korisnicima ponovo biti omogućeno da nabave ulaznice i naprave izbor filmova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

koncert-root-70-bam-klub-2022

Jazz Special: Root 70 u BAM klubu

 Poznati internacionalni džez sastav Root 70 će održati svirku u BAM klubu. Džez bend Root 70 proslavio je 20. godišnjicu postojanja 2020. godine.    Ovu okolnost duguje čitavom nizu činjenica.

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište