fbpx

header

Repertoar Novog bioskopa Zvezda: Pogledajte 4 filmska ostvarenja

novi-bioskop-zvezda-alternativa

Repertoar Novog bioskopa Zvezda ove nedelje donosi pet filmova. Sve projekcije će se emitovati od 20 časova od 20. do 23. januara.

 

Filmovi koje možete pogledati od četvrtka do nedelje su:  „A Tale of Winter“, „Sorcerer“, „Sexy Beast“ i „Redline“.

 

Svake nedelje se menja repertoar bioskopa Zvezda, donose nova filmska ostvarenja za svačiji ukus.

 

Četvrtak – A Tale of Winter

 

„A Tale of Winter“ je među najduhovnijim i najemotivnijim filmovima u karijeri Eriha Romera. Pet godina nakon što je izgubila vezu sa Charles-om (Frédéric van den Driessche), ljubavlju njenog života i ocem njene mlade ćerke, Félicie (Charlotte Véry) pokušava da bira između bibliotekara Loïc-a (Hervé Furic), koji živi u predgrađu Pariza, ili frizera Maxence-a (Michel Voletti), koji se nedavno preselio u Nevers. Usred neodlučnosti, Félicie se drži beskonačne vere da će je čudo ponovo spojiti sa Charles-om, vere koju Romer ispituje u svim njenim religioznim dimenzijama i filozofskim granama.

 

Film-A-Tale-of-Winter-repertoar

 

Petak – Sorcerer

 

„Sorcerer“ je adaptacija romana „The Wages of Fear“ Žorža Arnoa u režiji Vilijama Fridkina. Prati trojicu stranaca koji bežeći od posledica svojih zločina završavaju u latinoameričkoj džungli. Opet žele da pobegnu, jer je njihovo utočište gore od onoga od čega beže. Da bi to uradili, moraju da obave smrtonosni zadatak, da voze kamione pune eksploziva stotinama kilometara kroz gustu džunglu.

 

Film-Sorcerer-repertoar

 

Subota – Sexy Beast

 

Gal, Didi, Aič i Džeki ostavili su iza sebe svoje loše životne reputacije. Uživaju u suncu Španije i u najvažnijoj vrsti slobodnog vremena. Njihova penzija su roštilj, pivo i promašene lovačke ekspedicije, sve dok iz njihove prošlosti ne dođe iznenadni, nepredviđeni i nervozni Don Logan.

 

Film-Sexy-Beast

 

Kroz seriju pregovora o razdvojenosti i neopozivih radnji, penzionisani prevarant Gal je primoran da se otrese rđe i prihvati poslednju misiju, koju je izneo preteći Logan, njegov bivši mentor. Pljačka legendarnih razmera i ličnih implikacija, ovaj posao bi trebalo da bude pakleni bis.

 

Nedelja – Redline

 

Priča o najpopularnijem trkačkom događaju u galaksiji, Crvenoj liniji, i raznim trkačima koji se u njemu takmiče. Navodno je bilo potrebno 7 godina i 100.000 ručno rađenih pojedinačnih crteža da se anime napravi. Prilično je standardan zaplet o nesposobnom trkaču koji se takmiči u velikoj trci. Ovo ostvarenje je putovanje, a ne priča i ono što gledaoca zaista privlači. Redline ima nezaboravne i dopadljive likove, prekrasan i originalan dizajn, neverovatan zvučni zapis i zapanjujuće trke.

 

Film-anime-Redline

 

Sve informacije za repertoar Novog bioskopa Zvezda pronađite na Facebook i Instagram stranicama.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište