fbpx

header

“Puffins impossible” sa Džonijem Depom napravljen u Srbiji

Puffins Impossible11

Na svetske striming platforme od početka aprila stiže animirani serijal proizveden u Srbiji.

 

“Puffins impossible” sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi napravljen je u domaćem kreativnom studiju “Iervolino Studios”.
Ovaj akciono-avanturistički serijal zapravo je nastavak uspešnog animiranog serijala “Puffins”, u kojem je Dep i ranije glumio.

 

Prva sezona biće dostupna u više od 90 zemalja, a sačinjena je od 18 petominutnih epizoda, koje će publika širom sveta imati prilike da vidi putem striming platformi Apple TV, Amazon Prime, Google Play, Chilli TV i Tatatu.

 

Na ovom projektu, pored zvučnih svetskih imena, našli su se brojni domaći umetnici, među kojima su mnogi poznati scenaristi i reditelji.

 

 

“Puffins Impossible” prati priču pet arktičkih ptica sa supermoćima, a legendarni glumac Džoni Dep pozajmljuje glas glavnom junaku Džoniju Pafu.

 

„Puffins Impossible“ je sjajna priča za sve uzraste, duhovita i poučna. Nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins, koji potvrđuje globalnu potrebu za inovativnim visokokvalitetnim kratkim animiranim porodičnim sadržajem, prilagođenim svim tipovima ekrana. Drago mi je što će animirani serijal iz Srbije doneti radost deci i mladima u srcu širom sveta i što su njegov kvalitet prepoznali globalni stiming giganti. Izuzetno sam ponosan na tim u Srbiji, njihovu predanost i talenat.”, rekao je Andrea Iervolino, generalni direktor i suosnivač kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

 

U nastavku teksta pogledajte trejer za animirani serijal „Puffins impossible“:

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište