fbpx

header

Projekcija filma „Trollhunter“ u Zvezdi

Trollhunter-film-zvezda-2022

U Novom bioskopu Zvezda će na otvorenom biti prikazan film „Trollhunter“.

 

„Trollhunter“ je „found footage, mockumentary“ u režiji Andrea Uvredala. Zvaničnici kažu da nema razloga za brigu, to su samo medvedim koji prave probleme u planinama i šumama Norveške.

 

Međutim, lokalni lovci u to ne veruju, kao ni trio studenata koji žele da saznaju istinu. Naoružani video kamerom, oni prate misterioznog lovokradicu, koji ne želi ništa s njima.

 

Njihova upornost ih dovodi pravo na put predmeta njegove potrage: Trolova. Dokumentuju svaki potez ovog, neočekivanog heroja, lovca na trolova. Rizikuju svoje živote kako bi otkrili tajne stvorenja za koja se mislilo da postoje samo u bajkama.

 

U filmu glume tada relativno nepoznati glumci i poznat komičar iz Norveške Oto Jespersen. Film je dobio pozitivne kritike od filmskih kritičara iz Norveške. Premijerno je prikazan 10. juna 2011. godine u SAD, a i ovde je, takođe, dobio sjajne kritike.

 

Za gledanje filma rezervišite subotu, 30. jul sa početkom u 21 čas.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište