fbpx

header

Premijera prve sezone Superknjiga: Crtani film „Pusti moj narod“

Superknjiga-Pusti-moj-narod-2022

Superknjiga predstavlja je jedan od najpopularnijih projekata koji obuhvata više sezona crtanih filmova utemeljenih u biblijskom narativu.

 

Ovo je premijera prve sezone crtanih filmova Superknjiga u okviru koje će biti emitovan crtani film „Pusti moj narod“. Crtani filmovi ovog serijala u izdanju „Christian Broadcasting Network“ prvi put se pojavljuju profesionalno sinhronizovani na srpskom jeziku.

 

Crtani filmovi predstavljaju materijal vredan pažnje za nastavnike Verske nastave, kojima upotreba ovog materijala i pratećih sadržaja može da omogući značajno unapređenje nastave.

 

 

Superknjiga-Pusti-moj-narod-2022

Pusti moj narod

 

Takođe, pozvani su svi oni koji žele da svojim najmlađima omoguće da na jedan savremeni način se upoznaju sa najlepšim biblijskim pripovestima koje su u temelju hrišćanske vere i koje snažno prožimaju civilizaciju kojoj pripadamo.

 

Učestvuju regionalni predstavnik Superknjige ma Vanja Bule, saradnik animator Zvonko Vajenštajn,   specijalni gost iznenađenja. Moderator je ma Jovan Blagojević iz Biblijskog kulturnog centra.

 

Projekcija crtanog filma „Pusti moj narod“ zakazana je za 17. mart sa početkom od 19 časova. Ulaz na događaj je besplatan, a karte se mogu rezervisati putem barkoda na fotografiji.

 

Do danas, ova serija je prikazivana u preko 100 zemalja i prevedena na 46 jezika. Pogledalo ju je više od pola milijarde ljudi. Godine 2010. CBN je producirao novo izdanje serije sa modernom tehnologijom u saradnji s međunarodno priznatim timom pisaca, producenata, dizajnera, muzičara i animatora čija dostignuća uključuju Diznijeve crtaće „Mulan“, „Kralj Lavova“ i „Lepotica i Zver“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište