fbpx

header

Predstava “Nana” u Bitef teatru: Ona je oličenje moralnog ponora

Nana

U četvrtak, 24. februara u okviru “Meseca nezavisne scene u Bitef teatru” održaće se predstava “Nana”, s početkom u 20 časova, koja govori o jednoj intrigantnoj ženi.

 

Priča je o sladostrašću, o predaji, ljubavi i ljudskoj požudi. Ona je oličenje moralnog ponora, uprizorenje prepuštanja sopstvenom “idu” i povlađivanja njegovim prohtevima.

 

Glavna glumica priča o ljudskim niskim strastima, nagonima, poigravanje sa onim nesvesnim i iskonskim , duboko zakopanim u ljudskoj prirodi. Ona dela više nego što misli, žudi pogrešno i više nego što joj prija, uživa u samoj sebi, diveći se svom iskrivljenom odrazu, upadajući u koviltac sopstvenog vrtloga.

 

Nana

Foto: Promo

 

 

Nana je obilje krajnosti, neko ko je zagazio u baru niskosti i greha. Ovaj lik je ogledalo nama samima.

 

U ulozi Nane našla se glumica Milena Božović, za režiju je zadužena Tijana Vasić, za dramatizaciju Neda Gojković, Milena Božić.

 

Sa druge strane za kostime, koje su po svemu sudeći veoma atraktivni, delo je kostimografa Jovane Pantić, scenski pokret je osmislio Anđelko Beroš, dok se za kompozicije tokom predstave potrudila Petra Perović.

 

Nana

Foto: Promo

 

Za kostime, koje su po svemu sudeći veoma atraktivni, delo je kostimografa Jovane Pantić, scenski pokret je osmislio Anđelko Beroš, dok se za kompozicije tokom predstave potrudila Petra Perović.

 

Ne propustite predstavu “Nana” u Bitef teatru 24. februara od 20 časova.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište