fbpx

header

Poznati domaćini Oskara i nova kategorija čijeg pobednika bira publika

domaćini-nominovani-za-Oskara-2022

Redžina Hol, Vanda Sajks i Ejmi Šumer su domaćini ovogodišnje dodele Oskara. Ovaj komičarski trio izabran je od strane producenta Vila Pakera i njegovog tima koji su nedeljama pokušavali da pronađu prave osobe za ovaj posao.

 

Sve tri glumice se bave i komedijom. Više puta su dokazale da mogu napraviti sjajan šou bilo da rade za televiziju ili stand-up.

 

Scenario uključuje strukturu u tri čina koji će svakog sata prikazivati drugog domaćina. Paker je dobio zadatak da vrati uzbuđenje i euforiju na ovogodišnju ceremoniju. On je rekao da je emisija posvećena ujedinjenju ljubitelja filma.

 

– Tačno je da smo izabrali tri najdinamičnije, urnebesne žene sa veoma različitim komičnim stilovima. Znam da će zabava koju će Redžina, Ejmi i Vanda imati preneti i našoj publici. Puno iznenađenja je u ponudi! Očekujte neočekivano – rekao je Paker.

 

Akademija je u ponedeljak objavila i svoju novu kampanju #OscarsFanFavorite, u kojoj će korisnici Tvitera moći da glasaju za svoj omiljeni film godine. Izabrani naslov će biti objavljen tokom ceremonije.

 

 

Ovo je prilika da se novi film o Spajdermenu nađe u trci za najbolji film.

 

Korisnici Tvitera mogu da glasaju za svoj omiljeni film u 2021. godini. To mogu učiniti tvitovanjem naslova zajedno sa #OscarsFavorite i #Sweepstakes ili da pošalju poruku na sajtu Akademije.

 

Glasovi će se računati za svaki film, čak i ako nije dobio nijednu nominaciju za Oskara. Korisnici mogu glasati do 20 puta dnevno. Pobednički film će potom biti objavljen tokom prenosa dodele Oskara. Period glasanja traje od 14. februara do 3. marta.

 

– Oduševljeni smo partnerstvom sa Tviterom kako bismo pomogli u stvaranju angažovane i uzbudljive digitalne publike uoči ovogodišnje ceremonije. Korisnici društvenih mreža širom sveta sada imaju više mogućnosti da se angažuju u emisiji u realnom vremenu, pronađu zajednicu i budu deo iskustva što ranije nisu mogli – rekla je Meril Džonson iz Akademije.

 

Do 2018. godine su birani domaćini kada je odlučeno da ih neće biti. Akademija i ABC su odlučili da i 2020. godina bude bez domaćina. Već 2021. godine, izgubili su više od polovine publike, kada je ceremonija održana na Union Station-u, takođe bez domaćina.

 

Svečanost će se održati u pozorištu Dolbi, 27. marta u Los Anđelesu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište