fbpx

header

Penelope Kruz i Adam Drajver kao bračni par Ferari

Penelopa Kruz

Penelope Kruz pre nekoliko dana postala je oskarovka zahvaljujući filmu „Madres Paralelas“, a pred njom je već novi glumački izazov.

 

Biografski film o porodici Ferari zasnovan na knjizi Broka Jejtsa „Enzo Ferrari: The Man and The Machine“, uskoro kreće sa snimanjem, a španska glumica trebalo bi da oživi lik Laure Ferari – supruge vozača trkačih automobila Enca Ferarija, s kojim je osnovala istoimenu kompaniju luksuznih sportskih modela.

 

Društvo na filmskom platnu praviće joj dvostruki kandidat za Oskara Adam Drajver, kome je dodeljena uloga, harizmatičnog i osobenog maga kada je formula jedan u pitanju.

 

Filmovi koje ne smete propustiti na 50. FEST-u

 

Visokobudžetni biografski film „Ferrari“ smešten je u leto 1957, i prati krizni period bračnog para Ferari, kada je njihova bračna zajednica “visila o koncu” posle smrti sina jedinca Dina, koji se čitavog života spremao da postane očev naslednik.
Dodatne problemi za bračni par izazvani su i potencijalnim bankrotom njihove desetogodišnje imperije.

 

 

U ovom ključnom trenutku Enco i njegov tim vozača odlučuju da nadoknade svoje gubitke učešćem u istorijskoj trci Mille Miglia, koja će ih odvesti na put od 1.000 milja širom Italije.

 

 

Iako su do sada mnogi detalji o snimanju filma nepoznati, glumačkoj ekipi pridružiće se Šajlin Vudli u ulozi Line Lardi, Encove ljubavnice i majke njegovog drugog sina Pjera, koji će na kraju postati potpredsednik kompanije.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište