fbpx

header

Penelope Kruz i Adam Drajver kao bračni par Ferari

Penelopa Kruz

Penelope Kruz pre nekoliko dana postala je oskarovka zahvaljujući filmu „Madres Paralelas“, a pred njom je već novi glumački izazov.

 

Biografski film o porodici Ferari zasnovan na knjizi Broka Jejtsa „Enzo Ferrari: The Man and The Machine“, uskoro kreće sa snimanjem, a španska glumica trebalo bi da oživi lik Laure Ferari – supruge vozača trkačih automobila Enca Ferarija, s kojim je osnovala istoimenu kompaniju luksuznih sportskih modela.

 

Društvo na filmskom platnu praviće joj dvostruki kandidat za Oskara Adam Drajver, kome je dodeljena uloga, harizmatičnog i osobenog maga kada je formula jedan u pitanju.

 

Filmovi koje ne smete propustiti na 50. FEST-u

 

Visokobudžetni biografski film „Ferrari“ smešten je u leto 1957, i prati krizni period bračnog para Ferari, kada je njihova bračna zajednica “visila o koncu” posle smrti sina jedinca Dina, koji se čitavog života spremao da postane očev naslednik.
Dodatne problemi za bračni par izazvani su i potencijalnim bankrotom njihove desetogodišnje imperije.

 

 

U ovom ključnom trenutku Enco i njegov tim vozača odlučuju da nadoknade svoje gubitke učešćem u istorijskoj trci Mille Miglia, koja će ih odvesti na put od 1.000 milja širom Italije.

 

 

Iako su do sada mnogi detalji o snimanju filma nepoznati, glumačkoj ekipi pridružiće se Šajlin Vudli u ulozi Line Lardi, Encove ljubavnice i majke njegovog drugog sina Pjera, koji će na kraju postati potpredsednik kompanije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište