fbpx

header

Otkriven naziv drugog dela filma „Avatar“

Avatar-novi-film-2022

Zvanični naslov za film Džejmsa Kamerona „Avatar 2” otkriven je na događaju CinemaCon u Las Vegasu. Naučnofantastični film nosi naziv „The Way Of Water“ – „Put vode“.

 

U filmu igraju Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Kejt Vinslet, Vin Dizel i Triniti Blis.

 

U okviru ovog događaja, Disney je takođe predstavio nove snimke iz filma. Gostima su date 3D naočare za gledanje trejlera, ali snimak nije imao zvuk.

 

Publika je odvedena u različite regione širom sveta Pandora kroz fantastične vizuelne prikaze kristalno plavih okeana i jezera planete.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avatar (@avatar)

 

Snimak takođe prikazuje lokalno pleme Na’vi u interakciji sa raznim vrstama koje liče na kitove i pelikane. Radnja filma se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela.

 

– Džejk Sali i Nei’tiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna pretnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi – navodi se u sinopsisu.

 

Prvi „Avatar“ film je objavljen 2009. godine i jedan je od najpopularnijih filmova u istoriji kinematografije. Film je oborio rekorde na blagajnama, a neke još uvek drži.

 

„Avatar 2“ debitovaće u bioskopima 16. decembra. Preostali nastavci najavljeni su za 20. decembar 2024. godine, 18. decembar 2026. i 22. decembar 2028. godine.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište