fbpx

header

Novi film u bioskopima „Lepota različitosti“

Koliko puta smo se u životu vodili predrasudama, a da nismo ni pomislili šta sve zbog toga propuštamo? Zašto prvi utisak o nekome ili fizički izgled utiču da ne damo šansu divnim ljudima da u ušetaju naš život?

 

Glavni junak francuske komedije „Lepota različitosti“, koja se od 31. marta, prikazuje u domaćim bioskopima uz slogan „Ne rodiš se kao čovek, to postaješ“, isključio je razum i rešio da pruži šansu priči, za koju se ispostavilo da je najlepši doživljaj u njegovom životu.

 

U gradu na obali Ženevskog jezera, Luis je direktor pogrebnog preduzeća. Nikada se nije ženio, a sa svojih 58 godina u potpunosti se posvetio poslu. Igor ima 40 godina, oštrog je uma, ali nažalost u invalidskom telu. Igor na svom trociklu dostavlja organsko povrće kako bi platio najam, a ostatak vremena provodi čitajući, daleko od sveta, sa svojim saputnicima, Sokratom, Ničeom i Spinozom.

 

 

Pukom slučajnošu, kako se to obično u životu dešava, njih dvojica, potpuno različitih životnih priča i karakternih crta, ukrcaju se u pogrebna kola na putu ka jugu Francuske.

 

Tokom svog putovanja shvataju da na kraju i nisu toliko različiti. U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Lepota različitosti“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište