fbpx

header

Novi film u bioskopima „Lepota različitosti“

Koliko puta smo se u životu vodili predrasudama, a da nismo ni pomislili šta sve zbog toga propuštamo? Zašto prvi utisak o nekome ili fizički izgled utiču da ne damo šansu divnim ljudima da u ušetaju naš život?

 

Glavni junak francuske komedije „Lepota različitosti“, koja se od 31. marta, prikazuje u domaćim bioskopima uz slogan „Ne rodiš se kao čovek, to postaješ“, isključio je razum i rešio da pruži šansu priči, za koju se ispostavilo da je najlepši doživljaj u njegovom životu.

 

U gradu na obali Ženevskog jezera, Luis je direktor pogrebnog preduzeća. Nikada se nije ženio, a sa svojih 58 godina u potpunosti se posvetio poslu. Igor ima 40 godina, oštrog je uma, ali nažalost u invalidskom telu. Igor na svom trociklu dostavlja organsko povrće kako bi platio najam, a ostatak vremena provodi čitajući, daleko od sveta, sa svojim saputnicima, Sokratom, Ničeom i Spinozom.

 

 

Pukom slučajnošu, kako se to obično u životu dešava, njih dvojica, potpuno različitih životnih priča i karakternih crta, ukrcaju se u pogrebna kola na putu ka jugu Francuske.

 

Tokom svog putovanja shvataju da na kraju i nisu toliko različiti. U nastavku teksta pogledajte trejler za film „Lepota različitosti“:

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište