fbpx

header

Novak Đoković na filmu: Dokumentarac u produkciji Netfliks-a

Novak-Djokovic-australija-film

Srpski teniser Novak Ðoković dobiće svoj dokumentarni film na Netfliksu. Radnja Netfliksovog dokumentarca baziraće se na dešavanja koja je prošao u Australiji zbog problema s vizom i nevakcinacijom.

 

Ekipa dokumentarca otputovala je u Australiju kako bi započela snimanje. Ovo dešavanje nazivaju i najeksplozivnijim početkom teniske sezone u poslednjih nekoliko godina. Događaji su propraćeni u celom svetu zahvaljujući debaklu kroz koji je Ðoković prošao.

 

Dokumentarac je zamišljen kao teniska verzija popularnog dokumentarca o Formuli 1 „Drive to Survive“, čiji je izvršni producent Džejms Gej Ris.

 

Producentska kuća „Box to Box“ poznata je po svom pristupu snimanja sportskih dešavanja iza kulisa. Serijalom „Born to Survive“ osvežila je i oporavila Formulu 1 i privukla nove obožavaoce.

 

Obično suprotstavljeni sportski akteri udružili da podrže ovaj novi projekat. Očekuje se da film bude emitovan na Netfliksu tokom 2023. godine.

 

Podsetimo, Novak je u Australiju ušao iako nije vakcinisan, što nije dozvoljeno u ovoj zemlji. Imao je potvrdu o izuzeću, ali je ipak nastao problem. Bio mu je blokiran ulaz u zemlju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Nasuprot tome, državni sud nije pronašao u njegovim dokumentima nikakve nelogičnosti, te Đoković nema prepreka da se slobodno kreće zemljom. Vlasti Viktorije i Tenis Australija dali su mu potvrdu da može da igra na turniru.

 

Čeka se konačna odluka ministra za imigraciju Aleksa Hoka, hoće li ga deportovati ili mu dopustiti da igra na turniru.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište