fbpx

header

Nova sezona moronične satire „Beavis and Butt-Head“

serija-Beavis-and-Butt-Head-2022

Kultni i ne baš najinteligentniji animirani dvojac bez socijalnih veština, „Beavis and Butt-Head“ dobija novu sezonu.

 

Serija je stekla popularnost ranih devedesetih tako što je neveštim i kratkim šalama pravila urnebesne opservacije na muziku i spotove. Zbog svojih satiričnih i oštrih komentara o društvu, još na samom početku emitovanja, doživela poštovanje kritičara.

 

Tvorac ove malo bizarne, ali veoma voljene serije za odrasle je Majk Džadž. Njen nastanak potiče iz kratkog filma „Žablji bejzbol“ iz 1992. godine. Nakon što je MTV video taj film, potpisao je Džadža da ga razvije u seriju.

 

Sada, tri decenije kasnije, povodom nove sezone strani mediji navode da se maloletni delinkventi vraćaju „gluplji nego ikada“.

 

Kao što se može videti u trejleru, novi serijal definitivno više teži ka luđem nasilju nego originale epizode. Većina viceva originalnog Beavisa i Butt-Heada odnosila se na to koliko je titularni duo krajnje moroničan, do tačke da sama radnja i nije bila mnogo razvijena. Međutim, Majk Džadž ili barem osoba koja je uredila ovaj trejler odlučila je da izađe na front sa još jednom MTV komedijom za odrasle, serijom „Jackass“. Kao što se da pretpostaviti, Beavis je taj koji u seriji podnosi većinu agonije.

 

Inače, nedavno je izašao i film pod nazivom „Beavis and Butt-Head Do The Universe“. Ovaj film je okarakterisan kao „pobuna“ jer su se gledaoci smejali od početka do kraja filma.

 

Premijera serije „Beavis and Butt-Head“ najavljena je za 4. avgust.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište